عصارهگیری قهوه بهصورت کنستانتره با نسبت پایینتر، مناسب ترکیب با نوشیدنیها است.
در این روش، قهوه خام با محلول حلال (معمولاً آب) تماس مییابد و مواد مؤثر قهوه به طور کامل استخراج میشوند. اما نسبت محلول حلال به قهوه در این روش پایینتر است. به این معنی که برای هر واحد قهوه، حجم کمتری از محلول حلال استفاده میشود. این باعث میشود که عصاره حاصل غلظت بالا و قویتری داشته باشد.
عصارهگیری قهوه بهصورت ساده با نسبت بالاتری، مناسب سرو ساده با یخ است.
در این روش، نسبت محلول حلال به قهوه بیشتر است، به این معنی که حجم بیشتری از محلول حلال برای استخراج مواد مؤثر قهوه استفاده میشود. این باعث میشود که عصاره حاصل غلظت کمتری داشته باشد و در نتیجه مناسب سرو ساده با یخ و افزودن مواد دیگر مثل شیر یا قند باشد.
در نتیجه
با استفاده از روش کنستانتره با نسبت پایینتر، میتوانید عصاره قهوهای با غلظت بالا و طعم قوی تهیه کنید که برای ترکیب با نوشیدنیها مانند قهوههای سرد، موکتلها و شیکها بسیار مناسب است. از طرف دیگر، با استفاده از روش ساده با نسبت بالاتر، میتوانید عصاره قهوهای با غلظت کمتر و طعم ملايمتری تهیه کنید که برای سرو ساده با یخ و افزودن مواد دیگر مثل شیر و قند مناسب است.
با توجه به ترجیحات شخصی و استفاده مورد نظر، میتوانید بین این دو روش انتخاب کنید تا عصاره قهوهای را به دست آورید که بهترین تطابق را با نوشیدنیهای مورد نظرتان داشته باشد.